Puolapuut erikoismalli

Puolapuut ovat suomalaista designia, jotka kauniin ulkonäkönsä lisäksi ovat tehty kestämään kovaa käyttöä! Puolapuiden kaikki reunat ovat pyöristettyjä ja puolien muotoilu on suunniteltu aikuisen ja lapsen käteen sopivaksi. Lapset rakastavat kiipeillä ja temppuilla puolapuilla, mutta tämän lisäksi 120kg kantavat puolapuut sopivat aikuisenkin tehokkaisiin ja monipuolisiin kotitreeneihin sekä lihashuoltoon.

Huom! Nämä puolapuut toimitetaan aina kasattuna eikä kaupanpäällistarjous koske näitä.

Puolapuiden toimitusaika noin 5-7 arkipäivää!

  • 299.00 €
  • Hinta sisältää alv 24%.

Tuotevalinnat

Haluatko lisäosan mukaan toimitukseen?

Valitse puolapuiden muoto:


Puolapuut

Nyt voit hankkia kotiisi näyttävän ja käytännöllisen kuntoiluvälineen, joka toimii samalla myös upeana sisustuselementtinä ja lasten liikunnallisena aktivoijana myös sadepäivinä. Puolapuilla voit helposti venytellä ja tehdä erilaisia tehokkaita lihaskuntoharjoituksia kehonpainoa vastuksena hyödyntäen. Tutustu kattavaan liikevalikoimaan osoitteessa: https://www.voimistelurenkaat.fi/liikepankki/index

Asennus

Asentaminen on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Jalkalistaloveuksen ansiosta voit kiinnittää puolapuut suoraan seinustalle ilman jalkalistan pätkimistä tai puolapuiden kiinnitystä irti seinästä. Kätevä taustalevy mahdollistaa helpon asennuksen paikasta ja seinämateriaalista riippumatta. Taustalevyn avulla puolapuut voi ruuvata seinään puolapuiden koko korkeudelta. Saatavilla vain 70cm leveänä.

Mitat ja materiaalit

Puolapuiden sivut on valmistettu laminoidusta koivuvanerista ja puolat ovat kotimaista massiivikoivua. Puolapuiden mitat ovat 230cm x 70 x 11cm. Leuanvetouloke ulkonee 25,5cm. Jalkalistaloven korkeus on 9,5 cm. Puolien etäisyys toisistaan on 19,5 cm. Puolapuun ovaalin malliset puolat ovat mitoiltaan 2,8cm x 4,0cm, jolloin ne sopivat hyvin kaikenkokoisten käyttäjien käteen ja takaavat hyvän otepidon treenatessa.

Puolapuilla on 2 vuoden takuu.

Tässä muutama yritys, jotka käyttävät tuotteitamme työntekijöidensä hyvinvoinnin edistämiseen:

30 päivän palautusoikeus

Maksat vain lähetyksen ja palautuksen postikulut 9,90 €.

Ilmainen toimitus

Yli 100 euron tilaukset aina ilman toimituskuluja.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme toimitetaan vain 1-2 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote