Tuotteet

Tutustu tuotevalikoimaamme.

Puiset voimistelurenkaat

Nyt saat monipuolisen treeniohjelman kaupan päälle ja lapsille temppukouluvideon (katsottavissa verkossa)!

Voimistelurenkaat eivät ole kuin mikä tahansa kuntoiluväline. Voimistelurenkaat eivät pölyty nurkassa käyttämättöminä, vaan saavat kaikkiin käyttäjiin liikettä, sekä hymyn huulille! Voimistelurenkailla voit tehdä oman tasoisesi kotitreenin olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Vaikeustason määrität itse säätämällä hihnojen pituutta ja vartalon kulmaa sekunneissa. Voimistelurenkaidemme jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Näin toimimalla lopputuote ei ole halvin mahdollinen, vaan kestävä, turvallinen ja ekologinen. Turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme laatu ja vastuullisuus edellä varmistua, että sinä ja läheisesi voitte keskittyä nauttimaan treeneistä ja temppuilusta täysin rinnoin!

Halusimme tehdä myös treenien aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi ja tarjoammekin nyt aikuisille suunnitellun monipuolisen voimistelurenkailla tehtävän kotitreeniohjelman sekä lapsille hauskan temppukoulun kaupanpäälle kaikkiin tilauksiin! Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Voimisteluliina / Slackline (15m)

Huom! Kuvista poiketen Slacklinea on varastossa ja myytävänä tällä hetkellä vain oranssina.Slackline on kaiken ikäisille ja tasoisille taitajille tarkoitettu tasapainoliina, joka kehittää kehonhallintaa, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Slacklining on kuin nuorallakävelyä, mutta liina on leveämpi ja muistuttaa jousto-ominaisuuksiltaan trampoliinia. Tämä mahdollistaa taitojen karttuessa erilaiset temput. Halutessaan slacklinea voi käyttää myös voimaharjoitteluun.

Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Trapetsi

Trapetsilla harjoittelet todella tehokkaasti. Trapetsilla saat lisätehoa esimerkiksi leuanvetotreeniin, sillä se liikkuu, toisin kuin kiinteä leuanvetotanko. Trapetsilla voit tehdä myös hauskoja kieppejä tai keinua. Olemme huomanneet, että erityisesti lapset rakastavat trapetsilla temppuilua.

Toimitusaika vain 1-2 arkipäivää! Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Puinen leuanvetotanko

Suomessa valmistettu leuanvetotanko tarjoaa ainutlaatuisen treenituntuman ovaalin muotoisen puisen tangon ansiosta! Tankomme sopii enintään 130cm leveisiin oviaukkoihin tai käytäville. Käyttäjän painoraja 120kg. Ei riko karmeja!

Ilmoitathan ovenkarmiesi välisen leveyden tilauslomakkeen kentässä. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Slackline ja voimistelurenkaat ulkokäyttöön

Slackline -voimisteluliina ja voimistelurenkaat ulkokäyttöön mahdollistavat monipuoliset ja hauskat ulkoleikit koko perheelle! Tällä pakettitarjouksella säästät jopa 29,90 € (norm. 119,80 €) ! Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Kattokannake palomiehenhakasella

Todella kestävä ja huomaamaton kattokiinnitys voimistelurenkaille, trapetsille, kiipeilyköydelle tai mille vaan!

Kestävyys huikeat 200kg per kannake. Kiinnitys kahdella ruuvilla/pultilla. Ruuvit/pultit eivät kuulu toimitussisältöön. Kannake on 3 cm leveä ja 10 cm pitkä. Reikien väli 7 cm.

Huom! Hinta per kappale eli TILAA MÄÄRÄ "2", kun haluat kannakeparin.

Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Puolapuut

Juuri nyt! Vain meiltä puolapuiden ostajalle kaupan päälle puiset voimistelurenkaat, trapetsi tai puinen leuanvetotanko ovenkarmiin asennettavaksi. Kirjoita haluamasi tuotteen toivotut ominaisuudet tilauskenttään.

Puolapuut eivät ole kuin mikä tahansa kuntoiluväline. Puolapuut eivät pölyty nurkassa käyttämättöminä, vaan saavat kaikkiin käyttäjiin liikettä, sekä hymyn huulille! Puolapuilla voit tehdä oman tasoisesi kotitreenin olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Vaikeustason määrität itse säätämällä esimerkiksi vartalon kulmaa. Puolapuidemme jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Näin toimimalla lopputuote ei ole halvin mahdollinen, vaan kestävä, turvallinen ja ekologinen. Turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme laatu ja vastuullisuus edellä varmistua, että sinä ja läheisesi voitte keskittyä nauttimaan treeneistä ja temppuilusta täysin rinnoin!

Halusimme tehdä myös treenien aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi ja tarjoammekin nyt aikuisille suunnitellun monipuolisen voimistelurenkailla tehtävän kotitreeniohjelman kaupanpäälle kaikkiin tilauksiin! Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Suorat puolapuut + lisäosa (peittävä valkoinen)

Suomen Voimistelutuotteen puolapuista teet entistäkin monipuolisemman treenivälineen lisäosalla! Tällä monipuolisella laitteella harjoittelet esimerkiksi dippipunnerruksia, etunojapunnerruksia, nojadippejä, leuanvetoa eri otevariaatioilla sekä monipuolisesti selkälihaksia kuormittavia soutuja. Lisäosan helppo ja nopea korkeuden säätö tekee siitä sopivan treenivälineen kaiken kokoisille. Korkeussäädön avulla sen voi asettaa halutulle korkeudelle myös ehkäisemään perheen pienimpien kiipeämistä puolapuissa ylös asti.

Väri peittävän valkoinen puolapuissa ja lisäosassa.

Toimitusaika 8-12 arkipäivää.

HUOM! Tähän pakettiin ei sisälly tilaajalahjaa. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Irtohihnapari Deluxe (2 kpl)

Deluxe -irtohihnoja voit käyttää monipuolisesti voimistelurenkaiden tai trapetsin kiinnittämiseen kattoon tai muihin kantaviin paikkoihin! Painorajoitus 300kg ja kiinteäksi ommeltuna todella kätevä tarranauha ylimääräiselle hihnalle. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Puinen leuanvetotanko (Naistenmatkan koulu)

Suomessa valmistettu leuanvetotanko tarjoaa ainutlaatuisen treenituntuman ovaalin muotoisen puisen tangon ansiosta!

Ilmoitathan ovenkarmiesi välisen leveyden tilauslomakkeen kentässä.

Huom! Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

Tarjous voimassa 31.1.2017 asti!
Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Voimistelupatja

Tyylikästä ja turvallista! Suomen Voimistelutuotteen kotimainen voimistelupatja tekee kuntoilusta ja lasten temppuiluista mukavaa ja turvallista. Patja pehmentää kovia laskuja ja tekee lattialla tehtävien harjoitusten suorittamisesta miellyttävämpää.

Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Kesäksi pysyvästi parempaan kuntoon

Paljon toivottu ja pidetty 12 viikon ruoka- ja liikuntapakettimme alkaa taas 1.4.2017! Facebook-ryhmämme saa homman hyvään alkuun ja saat ammattilaisiltamme vastaukset kysymyksiisi.

Dieettimme on turvallinen ja sisältää kunnon ruokaa! Ohjelman treenit voit suorittaa voimistelurenkaillamme, kuntosalilla saliohjelmiemme mukaan tai ihan perus lihaskuntoliikkeillä kotona. Saat kaikkiin hyvät ohjeet! Ruokavaliosta löytyy myös variaatiot maidoton, munaton ja gluteeniton. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Puolapuut erikoismalli

Puolapuut ovat suomalaista designia, jotka kauniin ulkonäkönsä lisäksi ovat tehty kestämään kovaa käyttöä! Puolapuiden kaikki reunat ovat pyöristettyjä ja puolien muotoilu on suunniteltu aikuisen ja lapsen käteen sopivaksi. Lapset rakastavat kiipeillä ja temppuilla puolapuilla, mutta tämän lisäksi 120kg kantavat puolapuut sopivat aikuisenkin tehokkaisiin ja monipuolisiin kotitreeneihin sekä lihashuoltoon.

Huom! Nämä puolapuut toimitetaan aina kasattuna eikä kaupanpäällistarjous koske näitä.

Puolapuiden toimitusaika noin 5-7 arkipäivää! Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Ilmajoogakangas

Aerial Yoga -tunneilta tuttu laadukas ilmajoogakangas. Ilmajooga on mainio tapa lisätä kehon liikkuvuutta ja lihaskuntoa. Rentouttava harjoittelu helpottaa niskahartiaseudun kipuja ja lievittää stressiä. Kangas miellyttävän tuntuista nailonia. Maksimi käyttäjäpaino 120kg. Sisältää säädettävän jatkohihnan, mikäli ripustuu tulee kiinni korkeammalle.

Mukana tulevalla kiinnitysremmillä ilmajoogakankaan voi asentaa noin 2,0-3,5 metrin kattokorkeuksiin. Korkeutta on helppo säätää, paketin mukana tulee kaksi todella kestävää nylonremmiä, joihin on valmiiksi ommeltu lenkkejä eri korkeuksille. Palomiehenhakasia vain siirretään haluttuun korkeuteen. Asennus kattoon onnistuu helposti esimerkiksi kattokannakkeillamme, jotka voit tilata tästä.

Kaikkia värejä heti varastosta toimitus 1-2 pv! Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Kiipeilyköysi

Markkinoiden paras kiipeilyköysi ja tietysti kotimainen! Köyttä pitkin kiipeäminen on hyvää harjoitusta. Köysikiipeily on suosittu harjoitusmuoto mm. crossfitissa. Kiipeilyköytemme sopii erinomaisesti myös koulu- ja päiväkotikäyttöön. Suosittelemme köyden pituudeksi samaa kuin kattokorkeutesi, jos teet köyteen yhden solmun alas (vähentää pituutta noin 35 cm).


Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Lisäosa puolapuihin

Laadukkaasta koivuvanerista valmistettu valkoiseksi vahattu (pinta hyvin lähellä peittävää valkoista) lisäosa Suomen Voimistelutuotteen puolapuihin. Lisäosan avulla harjoittelet puolapuillasi entistäkin monipuolisemmin. Lisäosalla voit tehdä mm. dippejä, leuanvetoa, punnerruksia ja erilaisia vatsa-/riipuntaharjoituksia sekä soutuja selälle. Katso lisää liikepankistamme https://www.voimistelurenkaat.fi/liikepankki/index

Huom! Lisäosalla on pidempi toimitusaika juuri nyt. Noin 5-10 arkipäivää. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Puisen leuanvetotangon karmikannakepari

Puiseen leuanvetotankoomme sopiva lisäkarmikannakepari. Useammilla karmikannakepareilla voit siirtää helposti leuanvetotankoa eri korkeuksille samassa ovenkarmissa tai voit siirtää samanlevyisten eri ovenkarmien välillä samaa tankoa. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Kotimaiset puolapuut (Rajoitettu tarjouserä)

Nyt saat monipuolisen treeniohjelman kaupan päälle!

Puolapuut eivät ole kuin mikä tahansa kuntoiluväline. Puolapuut eivät pölyty nurkassa käyttämättöminä, vaan saavat kaikkiin käyttäjiin liikettä, sekä hymyn huulille! Puolapuilla voit tehdä oman tasoisesi kotitreenin olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Vaikeustason määrität itse säätämällä esimerkiksi vartalon kulmaa. Puolapuidemme jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Näin toimimalla lopputuote ei ole halvin mahdollinen, vaan kestävä, turvallinen ja ekologinen. Turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme laatu ja vastuullisuus edellä varmistua, että sinä ja läheisesi voitte keskittyä nauttimaan treeneistä ja temppuilusta täysin rinnoin!

Halusimme tehdä myös treenien aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi ja tarjoammekin nyt aikuisille suunnitellun monipuolisen voimistelurenkailla tehtävän kotitreeniohjelman kaupanpäälle kaikkiin tilauksiin! Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Puiset voimistelurenkaat

Nyt saat monipuolisen treeniohjelman kaupan päälle ja lapsille temppukouluvideon (katsottavissa verkossa)!

Voimistelurenkaat eivät ole kuin mikä tahansa kuntoiluväline. Voimistelurenkaat eivät pölyty nurkassa käyttämättöminä, vaan saavat kaikkiin käyttäjiin liikettä, sekä hymyn huulille! Voimistelurenkailla voit tehdä oman tasoisesi kotitreenin olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Vaikeustason määrität itse säätämällä hihnojen pituutta ja vartalon kulmaa sekunneissa. Voimistelurenkaidemme jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Näin toimimalla lopputuote ei ole halvin mahdollinen, vaan kestävä, turvallinen ja ekologinen. Turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme laatu ja vastuullisuus edellä varmistua, että sinä ja läheisesi voitte keskittyä nauttimaan treeneistä ja temppuilusta täysin rinnoin!

Halusimme tehdä myös treenien aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi ja tarjoammekin nyt aikuisille suunnitellun monipuolisen voimistelurenkailla tehtävän kotitreeniohjelman sekä lapsille hauskan temppukoulun kaupanpäälle kaikkiin tilauksiin! Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Keinu (LOPPU)

Moderni sisätiloihin suunniteltu keinumme tuo iloa koko perheelle. Totesimme suunnitellessamme ja testatessamme keinua, että tähänhän jää aikuinenkin koukkuun. Korkeuden säätäminen voimistelurenkaistamme tutuilla hihnoilla on todella helppoa. Urat keinun pinnassa estävät liukumista ja parantavat samalla käyttömukavuutta.

Keinu on tarkoitettu yli 3-vuotiaille. Keinun painoraja on 120 kg. Keinu sopii 0-420 cm huonekorkeuksiin (mikäli huoneesi korkeus on enemmän ota yhteys asiakaspalveluumme teemme hihnat mittatilauksena.

Tuotepakkaus sisältää keinulaudan ja hihnat. CE-merkitty.

KEINU TOISTAISEKSI LOPPU, EIKÄ OLE TILATTAVISSA Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Puinen leuanvetotanko

Suomessa valmistettu leuanvetotanko tarjoaa ainutlaatuisen treenituntuman ovaalin muotoisen puisen tangon ansiosta!

Ilmoitathan ovenkarmiesi välisen leveyden tilauslomakkeen kentässä.

Toimitusaika noin 1-3 arkipäivää, BlackFriday saattaa vaikuttaa toimitusaikaan. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Trapetsi

Trapetsilla harjoittelet todella tehokkaasti. Trapetsilla saat lisätehoa esimerkiksi leuanvetotreeniin, sillä se liikkuu, toisin kuin kiinteä leuanvetotanko. Trapetsilla voit tehdä myös hauskoja kieppejä tai keinua. Olemme huomanneet, että erityisesti lapset rakastavat trapetsilla temppuilua.

Toimitusaika noin 1-3 arkipäivää, BlackFriday saattaa vaikuttaa toimitusaikaan. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Kattokannake palomiehenhakasella

Todella kestävä ja huomaamaton kattokiinnitys voimistelurenkaille, trapetsille, kiipeilyköydelle tai mille vaan!

Kestävyys huikeat 200kg per kannake. Kiinnitys kahdella ruuvilla/pultilla. Ruuvit/pultit eivät kuulu toimitussisältöön. Kannake on 3 cm leveä ja 10 cm pitkä. Reikien väli 7 cm.

Huom! Hinta per kappale eli TILAA MÄÄRÄ "2", kun haluat kannakeparin.

Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Pikkuapulainen

Pikkuapulaisen avulla teet enemmän yhdessä lastesi kanssa ja hoidat kodin pikkukiipeilyt tukevasti sekä turvallisesti. Voit säätää tason korkeutta helposti liu'uttamalla. Voit käyttää pikkuapulaista myös kätevänä yleisjakkarana. Tällä on mukava vaihtaa vaikkapa lamppuja katosta tai tehdä pikku remonttia kotona. Erittäin tukeva ja miellyttävä käyttää.

Väri: Valkoinen. Kantavuus 100kg. Valmistettu Suomessa.

Huom! Toimitusaika tällä hetkellä noin 2 viikkoa.

Tuotteen ulkomitat: leveys 47cm, syvyys 50cm ja korkeus 90cm. Kiinteän nousuaskelman korkeus 25cm. Seisomatason korkeus säädettävissä 30, 40 tai 50cm, syvyys 34cm ja leveys 42cm. Etulevy alkaa korkeudesta 72cm ja päättyy 82cm korkeuteen.

Huom! Kuvista poiketen tuotteessa on selän taakse tuleva pois nostettava tukipuu, joka estää lasta kaatumasta taaksepäin. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Voimistelurenkaat (muovi)

Ainoat kotimaiset muoviset voimistelurenkaat kestävät erinomaisesti myös ulkokäytössä! Nyt saat monipuolisen treeniohjelman kaupan päälle ja lapsille temppukouluvideon (katsottavissa verkossa)!

Voimistelurenkaat eivät ole kuin mikä tahansa kuntoiluväline. Voimistelurenkaat eivät pölyty nurkassa käyttämättöminä, vaan saavat kaikkiin käyttäjiin liikettä, sekä hymyn huulille! Voimistelurenkailla voit tehdä oman tasoisesi kotitreenin olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Vaikeustason määrität itse säätämällä hihnojen pituutta ja vartalon kulmaa sekunneissa. Voimistelurenkaidemme jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Näin toimimalla lopputuote ei ole halvin mahdollinen, vaan kestävä, turvallinen ja ekologinen. Turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme laatu ja vastuullisuus edellä varmistua, että sinä ja läheisesi voitte keskittyä nauttimaan treeneistä ja temppuilusta täysin rinnoin!

Halusimme tehdä myös treenien aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi ja tarjoammekin nyt aikuisille suunnitellun monipuolisen voimistelurenkailla tehtävän kotitreeniohjelman sekä lapsille hauskan temppukoulun kaupanpäälle kaikkiin tilauksiin!

Toimitusaika noin 1-3 arkipäivää, BlackFriday saattaa vaikuttaa toimitusaikaan. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Liukulaakeroitu kattokannake palomiehenhakasella

VALMISTETTU SUOMESSA. Liukulaakeroitu kattokannake takaa entistä kevyemmän ja kitkattomamman keinumisliikkeen. Se on myös erittäin hiljainen (käytännössä äänetön). Todella kestävä ja huomaamaton kattokiinnitys voimistelurenkaille, trapetsille, kiipeilyköydelle tai mille vaan!

Kestävyys huikeat 200kg per kannake. Kiinnitys kahdella ruuvilla/pultilla. Ruuvit/pultit eivät kuulu toimitussisältöön.

Mitat

Leveys 40mm
Pituus 70mm
Reikien väli 55mm
Korkeus 110mm

Huom! Hinta per kappale eli TILAA MÄÄRÄ "2", kun haluat kannakeparin. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Liukulaakeroitu kattokannake palomiehenhakasella

Liukulaakeroitu kattokannake takaa entistä kevyemmän ja kitkattomamman keinumisliikkeen. Se on myös erittäin hiljainen (käytännössä äänetön). Todella kestävä ja huomaamaton kattokiinnitys voimistelurenkaille, trapetsille, kiipeilyköydelle tai mille vaan!

Kestävyys huikeat 200kg per kannake. Kiinnitys kahdella ruuvilla/pultilla. Ruuvit/pultit eivät kuulu toimitussisältöön.

Mitat

Leveys 40mm
Pituus 70mm
Reikien väli 55mm
Korkeus 110mm

Huom! Hinta per kappale eli TILAA MÄÄRÄ "2", kun haluat kannakeparin.

Toimitusaika noin 1-3 arkipäivää, BlackFriday saattaa vaikuttaa toimitusaikaan. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Puiset voimistelurenkaat BLACK FRIDAY -tarjous

Nyt saat monipuolisen treeniohjelman kaupan päälle ja lapsille temppukouluvideon (katsottavissa verkossa)!

Voimistelurenkaat eivät ole kuin mikä tahansa kuntoiluväline. Voimistelurenkaat eivät pölyty nurkassa käyttämättöminä, vaan saavat kaikkiin käyttäjiin liikettä, sekä hymyn huulille! Voimistelurenkailla voit tehdä oman tasoisesi kotitreenin olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Vaikeustason määrität itse säätämällä hihnojen pituutta ja vartalon kulmaa sekunneissa. Voimistelurenkaidemme jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Näin toimimalla lopputuote ei ole halvin mahdollinen, vaan kestävä, turvallinen ja ekologinen. Turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme laatu ja vastuullisuus edellä varmistua, että sinä ja läheisesi voitte keskittyä nauttimaan treeneistä ja temppuilusta täysin rinnoin!

Halusimme tehdä myös treenien aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi ja tarjoammekin nyt aikuisille suunnitellun monipuolisen voimistelurenkailla tehtävän kotitreeniohjelman sekä lapsille hauskan temppukoulun kaupanpäälle kaikkiin tilauksiin!

Toimitusaika noin 1-3 arkipäivää, BlackFriday saattaa vaikuttaa toimitusaikaan. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Sohvapöytä

Vaikuttava sohvapöytä, jonka on suunnitellut Mika Saarinen & Mikko Männistö. Idea tähän sohvapöytään lähti siitä, että halusimme tuoda markkinoille äärimmäisen kestävän ja vaikuttavan näköisen tuotteen joka ei ole kulutustavaraa. Sohvapöytä on valmistettu pitkäikäisestä ja tyyliikkäästä kotimaisesta koivuvanerista. Muotoilu kunnioittaa suomalaisia perinteitä ja istuu mainiosti skandinaaviseen sisustukseen. Erittäin jämäkkä ja kestävä runko takaa pitkän käyttöiän sekä huolettoman käytön.

Voimme toteuttaa myös yksilöllisiä toiveita pintakäsittelyn tai koon suhteen. Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme. Tuote on valmistettu suomalaisista materiaaleista Suomessa. Jokainen sohvapöytä kasataan, hiotaan ja viimeistellään käsityönä. Pöydän syvyys 45cm.

Huom! Toimitusaika tällä hetkellä 2-3 viikkoa. Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala

Leuanveto/dippi lisäosa puolapuihin

Uudistettu puolapuihimme sopiva lisäosa tuo paljon uusia mahdollisuuksia kotitreeneihin puolapuilla. Leaunveto on paljon miellyttävämpää lisäosalla. Voit tehdä leuanvetoja leveällä tai kapealla otteella. Myös kahvoja voi käyttää leuanvetoon. Dippipunnerrus onnistuu helposti vaihtamalla korkeutta vain nostamalla lisäosaa puolavälistä toiseen. Voit myös siirtää leuanvetotangon sivuun dippejä varten vain vetämällä sen pois.

Erittäin tukeva rakenne (kotimainen koivuvaneri + massiivikoivuiset puolat) kantaa isonkin aikuisen kotitreenit myös lisäpainoilla. Toimitusaika tällä hetkellä noin 3 viikkoa. Puuvalmis lisäosa suoraan varastosta! Lue lisää
Saatavilla heti verkosta ja myymälästä
   Pirkkala
avainlippu Ökö-tex AA-luottoluokitus
Tuotteemme on valmistettu Suomessa laadukkaista materiaaleista.
Myymälä
Kaipionsivu 5, Lempäälä
Arkisin 8:00 - 16:00

Asiakaspalvelu
Avoinna arkisin 8:00-16:00
Puh. 050 4681 792
myynti@voimistelurenkaat.fi
Verkkokaupassamme käyvät kaikki yleiset maksutavat: kotimaiset verkkopankit, luottokortit ja lasku.

© Suomen Voimistelutuote