Tarjoukset vielä 16.07. 23:59 asti!
Jopa 40% alennusta osasta tuotteistamme
Maksuaikaa 30.8.2024 asti ilman kuluja

Miksi me?


Suomen Voimistelutuote on perustettu vuonna 2011. Tällä hetkellä meillä työskentelee kuusi ammattitaitoista ja innovatiivista työntekijää täysipäiväisesti. Valmistamme tuotteemme Lempäälässä, jossa sijaitsee myös noutomyymälämme. Yrityksemme tärkeimmät arvot ovat kotimaisuus, tuotteiden pitkäikäisyys sekä turvallisuus. Toimimme myös arvojemme mukaisesti:

Kotimaisuus näkyy selvästi tuotteiden laadussa, sillä tarkistamme ja viimeistelemme jokaisen meillä valmistetun tuotteen yksitellen. Valmistamalla tuotteet itse, varmistamme myös samalla tuotteiden myrkyttömyyden, joka on meille erityisen tärkeää. Kaikki käyttämämme ainesosat on valikoitu tarkasti korkeat standardimme huomioiden.

Tuotteiden pitkä käyttöikä on meille itsestäänselvyys. Haluamme, että tuotteidemme käyttäjä saa niin laadukkaat tuotteet, että ne kestävät kulutusta ja käyttöä vuosikaudet. Meille on myös tärkeää, että tuotteemme ovat ekologisia, ja tämän takia tuotteemme onkin valmistettu mahdollisimman paljon puuta hyödyntäen.

Tuotteitamme käyttävät niin lapset kuin aikuisetkin. Koska käyttämämme materiaali on puuta, tuotteet ovat kestäviä, eikä hajoamisvaaraa ole. Voimistelurenkaiden ja trapetsien hihnat ovat säädettävissä niin, että pieninkin käyttäjä voi temppuilla turvallisesti. Itse valmistamamme hihnat ovat hyvin kestäviä, eikä painoraja tule helposti vastaan. Haluamme olla mukana tukemassa lasten liikunnallisuutta, sekä kannustaa lapsia olemaan rohkeita ja kekseliäitä. Lapsen tasapaino, puristusvoima ja lihasvoima kehittyvät huomaamatta temppuilun lomassa.

Vaikka tuotteemme ovat kotimaisia, laadultaan huippua ja toimitukset nopeita, haluamme pitää hinnat järkevinä kuluttajille. Olemme huomanneet, että kun kaikki edellä mainitut asiat ovat kunnossa, lopputuloksena on erittäin tyytyväisiä asiakkaita. Siksi tiedämme onnistuneemme.

Yritysmyyntiä, yhteistyökuvioita ja isompia ostomääriä hoitaa Mika Saarinen (p. 040 480 6791 tai myynti@voimistelurenkaat.fi).
30 päivän palautusoikeus

Palautusmaksu alkaen 19,90€

Suomessa valmistettu

Kotimaista laatua.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme lähetetään vain 1-3 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote