Tarjoukset vielä 16.07. 23:59 asti!
Jopa 40% alennusta osasta tuotteistamme
Maksuaikaa 30.8.2024 asti ilman kuluja

×

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suurempana.

Voimistelurenkaat ulkokäyttöön

Kotimaiset ulkokäyttöön tarkoitetut voimistelurenkaamme on valmistettu BPA -vapaasta muovista Suomessa. Ne ovat huoltovapaa valinta ulkokäyttöön.

Ainoat kotimaiset muoviset voimistelurenkaat kestävät erinomaisesti myös ulkokäytössä! Nyt saat monipuolisen treeniohjelman kaupan päälle ja lapsille temppukouluvideon (katsottavissa verkossa)! Voimistelurenkaat ovat väriltään mustat.

Voimistelurenkaat eivät ole kuin mikä tahansa kuntoiluväline. Voimistelurenkaat eivät pölyty nurkassa käyttämättöminä, vaan saavat kaikkiin käyttäjiin liikettä, sekä hymyn huulille! Voimistelurenkailla voit tehdä oman tasoisesi kotitreenin olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Vaikeustason määrität itse säätämällä hihnojen pituutta ja vartalon kulmaa sekunneissa. Voimistelurenkaidemme jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Näin toimimalla lopputuote ei ole halvin mahdollinen, vaan kestävä, turvallinen ja ekologinen. Turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme laatu ja vastuullisuus edellä varmistua, että sinä ja läheisesi voitte keskittyä nauttimaan treeneistä ja temppuilusta täysin rinnoin!

Halusimme tehdä myös treenien aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja tarjoammekin nyt aikuisille suunnitellun monipuolisen voimistelurenkailla tehtävän kotitreeniohjelman sekä lapsille hauskan temppukoulun kaupanpäälle kaikkiin tilauksiin!

Toimitusaika 1-3pvä.
    41.94 €
    Hyödynnä huikea 40% alennus 31.7.

Tuotevalinnat

Valitse renkaiden väri:

Valitse voimistelurenkaiden hihnat:

Hihnojen pituus:

Kiinnitystarvikkeet:Kotimaiset muoviset voimistelurenkaat on valmistettu 100 % Suomessa. Voimistelurenkaiden hihnoilla on Ökö-tex-standard 100-sertifikaatti – Ainoana Suomessa!

Korkealaatuiset muoviset voimistelurenkaamme kestävät erinomaisesti Suomen sääolosuhteita myös ulkokäytössä. Voimistelurenkaidemme mukana tulevat polyesterihihnat on myös valmistettu myös alusta loppuun Suomessa, Lempäälän tuotantotiloissamme. Emme käytä hihnojen värjäyksessä mitään myrkyllisiä aineita ja myös värjäys tehdään Suomessa.

Voimistelurenkaan koko vastaa olympiastandardin mukaisia mittoja, eli ulkohalkaisija on 238 mm ja paksuus 28 mm. Tämä koko sopii kaiken kokoisille käyttäjille. Sisähalkaisija on 180 mm. Voimistelurenkaiden mukana tulevat hihnat on varustettu pikalukoilla helppoa asennusta ja korkeudensäätöä varten. Hihnojen vakiopituudet ovat 500 cm (säätöväli 0-250 cm) ja 800 cm (säätöväli 0-400 cm). Nämä sopivat lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Tarvittaessa ompelijamme tekee myös erikoisratkaisuja tai vieläkin pidempiä hihnoja yli 4 metriä korkeille kattokiinnityksille.

Voimistelurenkailla on 2 vuoden takuu.

Lataa käyttöohje: https://www.voimistelurenkaat.fi/ohjeet/voimistelurenkaat_ohje.pdf

Asennus

Voimistelurenkaiden asentaminen on helppoa. Suosittelemme asentamista kattoon vain meidän nivelletyillä kattokannakkeilla palomiehenhakasilla (kestävät satoja kiloja per kannake). Emme suosittele turvallisuussyistä mitään muuta kattokannaketta. Kattokannakkeemme on helppo asentaa mihin tahansa kattomateriaaliin asianmukaisilla ruuveilla ja tarvittaessa propuilla.

Puukatto: kiinnitys katon kantaviin osiin kattomateriaalin ja -rakenteen mukaan valituilla ruuveilla.

Betonikatto: kiinnitys kattomateriaalin ja -rakenteen mukaan valituilla propuilla (esim. alligaattori) ja ruuveilla.

Toinen suosittu asennustapa on ovenkarmien väliin asennettava leuanvetotanko. Leuanvetotankoa on saatavilla puisena.

Arvostelut

0.00 / 5 tähteä
Keskiarvo 0 vahvistetun tilaajan arvosteluista.


30 päivän palautusoikeus

Palautusmaksu alkaen 19,90€

Suomessa valmistettu

Kotimaista laatua.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme lähetetään vain 1-3 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote