Kotimaiset puolapuut

Puolapuiden ostaja saa nyt kaupan päälle puiset voimistelurenkaat, trapetsin, slacklinen tai leuanvetotangon. Lisää valitsemasi tuote ostoskoriin, jolloin tuote näkyy kassalla kaupanpäällistuotteena.

Tilaamalla nyt saat myös kotitreeniohjelman puolapuilla kaupan päälle.

Toimitusaika: Valkoinen ja puuvalmis 1-2 arkipäivää - musta 6 arkipäivää.
Toimitustapa: Postin kotiinkuljetus (Posti soittaa tai laittaa tekstiviestin ja voit sopia ajankohdasta tarkemmin). Kotiinkuljetus sisältyy puolapuiden hintaan.
Mihin puolapuut voi asentaa? Puolapuut voi asentaa mukana tulevilla asennustarvikkeilla betoni-, tiili-, kivi- ja puurunkoiseen seinään. Mikäli asennus tulee pelkästään kipsilevyn varaan tarvitset rautakaupasta kipsilevyankkurit.
Mitä pakkaus sisältää ja mitkä on puolapuiden mitat? Kaksi puolapuiden runkopalaa, taustalistat (helppo asennus), 10 puolaa, kasausruuvit, seinäruuvit (5x90mm) sekä Alligator proput. Puolapuut ovat aina 230cm korkeat ja leveydeksi voit valita 60, 70 tai 80cm. 70cm on suosituin leveys.
Miksi meidän puolapuut? Aito alkuperäinen Suomen suosituin puolapuumalli (jo yli 7000 myyty!). Jykevä koivuviilurunko kestää "isältä pojalle". Ovaalit massiivikoivupuolat tarjoavat parhaan otepidon. Materiaalit kotimaisia ja valmistus alusta loppuun Suomessa.


  • 259.90 €
  • Hinta sisältää alv 24%.

Tuotevalinnat

Puolapuiden väri:

Puolapuiden leveys:

Valitse puolapuiden muoto:


Puolapuut eivät ole kuin mikä tahansa kuntoiluväline. Puolapuut eivät pölyty nurkassa käyttämättöminä, vaan saavat kaikkiin käyttäjiin liikettä, sekä hymyn huulille! Puolapuilla voit tehdä oman tasoisesi kotitreenin olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Vaikeustason määrität itse säätämällä esimerkiksi vartalon kulmaa. Puolapuidemme jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Näin toimimalla lopputuote ei ole halvin mahdollinen, vaan kestävä, turvallinen ja ekologinen. Turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme laatu ja vastuullisuus edellä varmistua, että sinä ja läheisesi voitte keskittyä nauttimaan treeneistä ja temppuilusta täysin rinnoin!

Halusimme tehdä myös treenien aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi ja tarjoammekin nyt aikuisille suunnitellun monipuolisen puolapuilla tehtävän kotitreeniohjelman kaupanpäälle kaikkiin tilauksiin!

Kotimaiset puolapuut on valmistettu 100 % Suomessa. Puolapuut toimitetaan aina Postin kotiinkuljetuksella (aikataulu sovittavissa kuljettajan kanssa) ja se sisältyy hintaan.

Puolapuumme on valmistettu erittäin kestävästä koivuvanerista. Puolapuiden korkeus on 230cm ja leveyden voit valita 60cm, 70cm tai 80cm. Suosittelemme puurunkoisiin väliseiniin minimissään 70cm leveyttä se toimii parhaiten 60cm koolausvälin kanssa. Tuotepaketin mukana tulee asennustarvikkeet kivi/betoni-, kipsi ja puurunkoisille seinille. Kasausruuvit kuuluvat myös pakettiin.

Lataa käyttöohje:
https://www.voimistelurenkaat.fi/ohjeet/puolapuut_ohje.pdf

Tässä muutama yritys, jotka käyttävät tuotteitamme työntekijöidensä hyvinvoinnin edistämiseen:

30 päivän palautusoikeus

Maksat vain lähetyksen ja palautuksen postikulut 9,90 €.

Ilmainen toimitus

Yli 100 euron tilaukset aina ilman toimituskuluja.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme toimitetaan vain 1-2 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote