Puolapuut

Suomen Voimistelutuotteen suunnittelemat ja valmistamat puolapuut ovat suomalaista designia, jotka kauniin ulkonäkönsä lisäksi ovat tehty kestämään kovaa käyttöä! Puolapuiden kaikki reunat ovat pyöristettyjä ja puolien muotoilu on suunniteltu aikuisen ja lapsen käteen sopivaksi. Lapset rakastavat kiipeillä ja temppuilla puolapuilla, mutta tämän lisäksi 120kg kantavat puolapuut sopivat aikuisenkin tehokkaisiin ja monipuolisiin kotitreeneihin sekä lihashuoltoon.

Puolapuiden ostajalle nyt kaupan päälle puiset voimistelurenkaat, puinen ovenkarmien väliin asennettava leuanvetotanko tai trapetsi! Kirjoita kassan kohtaan "Vapaamuotoinen viestisi meille" millä ominaisuuksilla haluat voimistelurenkaat tai trapetsin. Mikäli valitset puisen leuanvetotangon kaupanpäälliseksi, ilmoita kassasivulla ovenkarmien välinen leveys. Kattokannakkeet eivät kuulu tarjoukseen ja ne voit tilata erikseen tästä.

Puolapuiden toimitusaika noin 5-7 arkipäivää!
259.90 €
Puolapuiden käsittely:

Puolapuiden leveys:

Valitse puolapuiden muoto:

Määrä:


Puolapuut

Nyt voit hankkia kotiisi näyttävän ja käytännöllisen kuntoiluvälineen, joka toimii samalla myös upeana sisustuselementtinä ja lasten liikunnallisena aktivoijana myös sadepäivinä. Puolapuilla voit helposti venytellä ja tehdä erilaisia tehokkaita lihaskuntoharjoituksia kehonpainoa vastuksena hyödyntäen. Tutustu kattavaan liikevalikoimaan osoitteessa: https://www.voimistelurenkaat.fi/liikepankki/index Puolapuita ovat saatavilla puunvärisenä, valkoisena ja mustana. Puolapuut kestävät kaikenkokoiset käyttäjät, sillä painoraja on 120kg.

Asennus

Asentaminen on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Jalkalistaloveuksen ansiosta voit kiinnittää puolapuut suoraan seinustalle ilman jalkalistan pätkimistä tai puolapuiden kiinnitystä irti seinästä. Kätevät taustalevyt mahdollistavat helpon ja nopean asennuksen paikasta ja seinämateriaalista riippumatta. Taustalevyjen avulla puolapuut voi ruuvata seinään puolapuiden koko leveydeltä, jolloin esimerkiksi normaaliin 600mm koolausväliin kiinnitys onnistuu helposti 80cm ja 70cm leveillä puolapuillamme. Voit valita asennuspaikkaasi ja tarkoituksiisi parhaiten sopivan leveyden 80,70 ja 60cm väliltä tai tarvittaessa tiedustella erityisleveyksiä sähköpostitse.

Mitat ja materiaalit

Puolapuiden sivut on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista ja puolat ovat kotimaista massiivikoivua. Puolapuiden mitat ovat 230cm x 60,70 tai 80cm (valintasi mukaan) x 11cm. Leuanvetouloke ulkonee 25,5cm. Taustalevyjen paikat ovat maasta mitattuna 46 cm ja 210 cm korkeudella. Jalkalistaloven korkeus on 9,5 cm. Puolan ja seinän välinen etäisyys on 6,5 cm. Puolien etäisyys toisistaan on 19,5 cm. Puolapuun ovaalin malliset puolat ovat mitoiltaan 2,8cm x 4,0cm, jolloin ne sopivat hyvin kaikenkokoisten käyttäjien käteen ja takaavat hyvän otepidon treenatessa.

Puolapuilla on 2 vuoden takuu.