Tarjoukset vielä 16.07. 23:59 asti!
Jopa 40% alennusta osasta tuotteistamme
Maksuaikaa 30.8.2024 asti ilman kuluja

Tilaa kotimaiset puolapuut

Aloita valitsemalla väriPuolapuut on valmistettu kotimaisesta koivuviilusta/massiivikoivusta ja työstetty omalla tehtaallamme Lempäälässä.

Asennus onnistuu mukana tulevilla asennustarvikkeilla betoni-, tiili- ja kiviseinään sekä puulla koolattuun levyseinään. Kasaamiseen tarvitset porakoneen.

Toimitus on meillä todella nopea. Lähetämme paketit jopa seuraavana arkipäivänä tai viimeistään 1-3 päivän kuluessa. Puolapuut tuodaan Postin toimesta kotiovelle asti.

Hinta on vähän korkeampi kuin joillain kilpailijoilla. Me olemme kuitenkin yli 10 vuoden ajan pitäneet kiinni pääperiaatteistamme eli kaikki mahdollinen tehdään Suomessa ja hyvistä/turvallisista materiaaleista. Se nostaa hieman hintaa, mutta mikäli arvostat näitä asioita puolapuissasi et varmasti tule pettymään.

Kestävyys on tällä rakenteella aivan omaa luokkaansa. Nämä puolapuut kestävät helposti jopa 150kg treenaajan painon. Kouluissa puolapuitamme on käytetty jo yli 10 vuoden ajan ilman ongelmia mikä kertoo paljon myös kovan käyttötarpeen kestosta ilman ongelmia.


Lataa käyttöohje:
https://www.voimistelurenkaat.fi/ohjeet/puolapuut_ohje.pdf

30 päivän palautusoikeus

Palautusmaksu alkaen 19,90€

Suomessa valmistettu

Kotimaista laatua.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme lähetetään vain 1-3 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote