Kotimaiset puolapuut

Nyt puolapuiden ostajalle kaupan päälle voimistelurenkaat haluamillasi ominaisuuksilla!
Kirjoita tilauskenttään ominaisuudet (hihnan väri: musta tai valkoinen. Koko: aikuisten tai lasten)

Toimitusaika: Valkoinen ja koivu: 1-2 arkipäivää. Musta: 5-7 arkipäivää.
Toimitustapa: Postin kotiinkuljetus (Posti soittaa tai laittaa tekstiviestin ja voit sopia ajankohdasta tarkemmin). Kotiinkuljetus sisältyy puolapuiden hintaan.
Mihin puolapuut voi asentaa? Puolapuut voi asentaa mukana tulevilla asennustarvikkeilla betoni-, tiili-, kivi- ja puurunkoiseen seinään. Mikäli asennus tulee pelkästään kipsilevyn varaan tarvitset rautakaupasta kipsilevyankkurit.
Mitä pakkaus sisältää ja mitkä on puolapuiden mitat? Kaksi puolapuiden runkopalaa, taustalistat (helppo asennus), 10 puolaa, kasausruuvit, seinäruuvit (5x90mm) sekä Alligator proput. Puolapuut ovat aina 230cm korkeat ja leveydeksi voit valita 60, 70 tai 80cm. 70cm on suosituin leveys.
Miksi meidän puolapuut? Aito alkuperäinen Suomen suosituin puolapuumalli (jo yli 3000 myyty!). Jykevä koivuviilurunko kestää "isältä pojalle". Ovaalit massiivikoivupuolat tarjoavat parhaan otepidon. Materiaalit kotimaisia ja valmistus alusta loppuun Suomessa.
259.90 €
Puolapuiden väri:

Puolapuiden leveys:

Valitse puolapuiden muoto:

Kaupanpäällisrenkaiden ominaisuudet:

Määrä:
  • Kotiinkuljetus nyt 0 €! (norm. 19,90 €)
  • Monipuolinen ja tehokas treeniohjelma nyt 0 €! (norm. 29,90 €)
  • Useat tuhannet käyttäjät valitsevat puolapuumme vuosittain.
  • Paras palautusoikeus! 30pv aikaa tutustua ja ihastua.
Puolapuitamme käyttävät mm.

  • Tuhannet kotitaloudet helppoon arkiliikuntaan, venyttelyyn ja lasten hyvään motoriseen kehitykseen.

  • Yritykset taukoliikuntaan, sekä suurta suosiota saaneiden liikuntahaasteiden toteuttamiseen. Saamamme palautteen mukaan puolapuut parantavat merkittävästi työhyvinvointia jlisäävät vireyttä erityisesti toimistotyössä.

  • Fysioterapeutit, hierojat sekä liikunta- ja lihashuoltoalan ammattilaiset asiakkaidensa lihaskunnon sekä liikkuvuuden kuntoutukseen ja ylläpitöön.

  • Urheilijat monipuoliseen venyttelyyn ja tarkasti kohdennettaviin lihasharjoituksiin.

  • Useat koulut sekä päiväkodit liikuntatunneilla ja luokissa monipuoliseen päiväliikuntaan.

Liiku ja huolla itseäsi vaivattomasti kotonasi Suomen suosituimmilla puolapuilla.
Nyt puolapuiden ostajalle kaupan päälle voimistelurenkaat haluamillasi ominaisuuksilla! Kirjoita kassan viestikenttään millä ominaisuuksilla haluat kaupanpäällisrenkaat. Kattokannakkeet voit tilata erikseen tästä.


Puolapuut eivät ole kuin mikä tahansa kuntoiluväline. Puolapuut eivät pölyty nurkassa käyttämättöminä, vaan saavat kaikkiin käyttäjiin liikettä, sekä hymyn huulille! Puolapuilla voit tehdä oman tasoisesi kotitreenin olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Vaikeustason määrität itse säätämällä esimerkiksi vartalon kulmaa. Puolapuidemme jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Näin toimimalla lopputuote ei ole halvin mahdollinen, vaan kestävä, turvallinen ja ekologinen. Turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme laatu ja vastuullisuus edellä varmistua, että sinä ja läheisesi voitte keskittyä nauttimaan treeneistä ja temppuilusta täysin rinnoin!

Halusimme tehdä myös treenien aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi ja tarjoammekin nyt aikuisille suunnitellun monipuolisen kotitreeniohjelman kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!

Kotimaiset puolapuut on valmistettu 100 % Suomessa. Puolapuut toimitetaan aina Postin kotiinkuljetuksella (aikataulu sovittavissa kuljettajan kanssa) ja se sisältyy hintaan.

Puolapuumme on valmistettu erittäin kestävästä koivuvanerista. Puolapuiden korkeus on 230cm ja leveyden voit valita 60cm, 70cm tai 80cm. Suosittelemme puurunkoisiin väliseiniin minimissään 70cm leveyttä se toimii parhaiten 60cm koolausvälin kanssa. Tuotepaketin mukana tulee asennustarvikkeet kivi/betoni-, kipsi ja puurunkoisille seinille. Kasausruuvit kuuluvat myös pakettiin.