Kotimaiset puolapuut

Joulukampanja! Tarjous voimassa 9.12.2019 klo 23:59 asti. Säästät 70€. Loppuhuipennuksena myös ilmainen KOTIINKULJETUS (Säästät vielä 19,90€ lisää)! Tilaa nyt & maksa vasta Tammikuussa valitsemalla kuluttoman laskun maksutavaksi kassalta.

Toimitus onnistuu ennen joulua. Kaupan päälle myös treeniohjelma puolapuilla.

Toimitusaika: Toimitusaika valkoisille ja koivun värisille puolapuille 1-2 arkipäivää. Mustien ja erikoismittaisten (muut kuin 230cm) puolapuiden toimitusaika 5-12 arkipäivää.
Toimitustapa: Postin kotiinkuljetus. Saat joko soiton tai tekstiviestin muutamalla jakeluajankohtaehdotuksella.
Mihin puolapuut voi asentaa? Puolapuut voi asentaa mukana tulevilla asennustarvikkeilla betoni-, tiili-, kivi- ja puurunkoiseen seinään. Mikäli asennus tulee pelkästään kipsilevyn varaan tarvitset rautakaupasta asennusliimaa ja kipsilevyankkurit.
Mitä pakkaus sisältää ja mitkä on puolapuiden mitat? Kaksi puolapuiden runkopalaa, taustapalat (helppo asennus), 10 puolaa, kasausruuvit, seinäruuvit (5x90mm) sekä proput. Puolapuut ovat aina 230cm korkeat (Tarvittaessa kysy muita mittoja asiakaspalvelusta) ja leveydeksi voit valita 60, 70 tai 80cm. 70cm on suosituin leveys.
Miksi meidän puolapuut? Puolapuumme on valmistettu jykevästä koivuviilusta, joka kestää kymmeniä vuosia käyttöä. Olemme kehittäneet nykyisen puolapuumallin yhdessä asiakkaidemme kanssa palvelemaan kaikkia käyttötarpeita aina pienten lasten leikeistä aikuisten koviin kotitreeneihin. Puolapuut valmistamme itse alusta loppuun Suomessa käyttäen vain kotimaisia materiaaleja. Näin varmistamme, että puolapuut ovat turvalliset, ekologiset ja pitkäikäiset.


  • 189.90 €
  • Hinta sisältää alv 24%.

Tuotevalinnat

Puolapuiden väri:

Puolapuiden leveys:

Valitse puolapuiden muoto:

Valitse puolapuiden korkeus:


Puolapuut eivät ole kuin mikä tahansa kuntoiluväline. Puolapuut eivät pölyty nurkassa käyttämättöminä, vaan saavat kaikkiin käyttäjiin liikettä, sekä hymyn huulille! Puolapuilla voit tehdä oman tasoisesi kotitreenin olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Vaikeustason määrität itse säätämällä esimerkiksi vartalon kulmaa. Puolapuidemme jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Näin toimimalla lopputuote ei ole halvin mahdollinen, vaan kestävä, turvallinen ja ekologinen. Turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme laatu ja vastuullisuus edellä varmistua, että sinä ja läheisesi voitte keskittyä nauttimaan treeneistä ja temppuilusta täysin rinnoin!

Halusimme tehdä myös treenien aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi ja tarjoammekin nyt aikuisille suunnitellun monipuolisen puolapuilla tehtävän kotitreeniohjelman kaupanpäälle kaikkiin tilauksiin!

Kotimaiset puolapuut on valmistettu 100 % Suomessa. Puolapuut toimitetaan aina Postin kotiinkuljetuksella (aikataulu sovittavissa kuljettajan kanssa) ja se sisältyy hintaan.

Puolapuumme on valmistettu erittäin kestävästä koivuvanerista. Puolapuiden korkeus on 230cm ja leveyden voit valita 60cm, 70cm tai 80cm. Suosittelemme puurunkoisiin väliseiniin minimissään 70cm leveyttä se toimii parhaiten 60cm koolausvälin kanssa. Tuotepaketin mukana tulee asennustarvikkeet kivi/betoni-, kipsi ja puurunkoisille seinille. Kasausruuvit kuuluvat myös pakettiin.

Lataa käyttöohje:
https://www.voimistelurenkaat.fi/ohjeet/puolapuut_ohje.pdf

Tässä muutama yritys, jotka käyttävät tuotteitamme työntekijöidensä hyvinvoinnin edistämiseen:

30 päivän palautusoikeus

Maksat vain lähetyksen ja palautuksen postikulut 9,90 €.

Ilmainen toimitus

Nyt joulukampanjan loppuhuipennus kaikkiin tilauksiin.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme toimitetaan vain 1-2 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote