Ilmajoogakangas

TAMMIHULINAT ALENNUKSET VIELÄ TÄNÄÄN!
Tilaa tämä tuote tarjoushinnalla 26.1. 23:59 asti.

Tutkitusti laadukas ja turvallinen ilmajoogakangas

Suomen Voimistelutuotteen ilmajoogakangas on erittäin korkealaatuinen ja miellyttävän tuntuinen. Tiesitkö, että testaamme ilmajoogakankaan materiaalia säännöllisesti tekstiililaboratoriossa Ruotsissa varmistaaksemme laadun.

Ilmajoogakangas sopii niin aikuisille kuin lapsille. Ilmajooga on mainio tapa vahvistaa, venyttää ja rentouttaa kehoa. Myös lapset tykkäävät leikkiä ilmajoogakankaalla. Ilmajoogakankaan sisään on myös mukava kääriytyä makoilemaan.
Ilmajoogakankaamme on 2,8 m leveä ja kokonaispituudeltaan n. 5 m. Kangas on 100% nylonia. Reilun leveyden ansiosta siinä mahtuu makaamaan suorana ja rentoutumaan kunnolla.

Pitkä kangas mahdollistaa korkeussäädön jo pelkästään solmuja siirtämällä. Halutessasi voit lisätä tilaukseen kaksi kätevää hihnaa joilla voit vielä helpommin muuttaa korkeutta.

Pituus 5 m
Leveys 2,8 m
Maksimikäyttäjäpaino 120 kg
Takuuaika: 1 vuosi kotikäytössä

Tilaus lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Huom! Tuotetta ei saa asentaa saparokoukkujen tai muiden kiinteälenkkisten kannakkeiden kanssa. Tällainen kannake hiertää hihnan poikki nopeasti, eikä tuotteella ole takuuta näin asennettuna.
    Tarjoushinta:
    59.90 €

    Norm. 109,90 €

    Kampanja: Laskulla saat kulutonta maksuaikaa 28.2.2023 asti.

Tuotevalinnat

Valitse väri:

Valitse hihnat:

Kiinnitystarvikkeet:
Huom! Emme suosittele saparokoukkuja kenellekään. Niitä on katkennut käytössä ja ovat vaarallisia. Kiinnitystarvikkeemme on suunniteltu juuri tähän käyttöön.

Katso asennusvideo:
30 päivän palautusoikeus

Turvallista kaupankäyntiä.

Suomessa valmistettu

Kotimaista laatua.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme lähetetään vain 1-3 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote