Puiset voimistelurenkaat

Black Friday -tarjous! Osta kotimaiset voimistelurenkaamme nyt vuoden parhaaseen hintaan. Tarjous voimassa 27.11.2021 klo 23:59 asti. Tarjoushinta vain 39,90€ (ovh 59,90€). Valitsemalla maksutavaksi laskun saat korotonta ja kulutonta maksuaikaa 31.1.2022 asti.

Voimistelurenkaiden kanssa kaupan päälle myös kotitreeniohjelma+lasten temppukoulu!

  • 39.90 €
  • Hinta sisältää alv 24%.

Tuotevalinnat

Valitse voimistelurenkaiden koko:

Valitse voimistelurenkaiden hihnat (pari):

Valitse hihnojen pituus:

Kiinnitystarvikkeet:
Huom! Emme suosittele saparokoukkuja kenellekään. Niitä on katkennut käytössä ja ovat vaarallisia. Kiinnitystarvikkeemme on suunniteltu juuri tähän käyttöön.


cm
Huom! 101-130cm veloitetaan kassalla lisämaksu +9,90 € (Yli 100cm tangot vahvistetaan metallilla sisältä).

cm
Huom! 101-130cm veloitetaan kassalla lisämaksu +9,90 € (Yli 100cm tangot vahvistetaan metallilla sisältä).


Suomen suosituimmat voimistelurenkaat saat meiltä. Voimistelurenkaissamme on kätevät tarranauhat joiden avulla voit keriä ylimääräisen hihnan pois tieltä.

Vain meidän voimistelurenkaissa hihnatkin on valmistettu Suomessa joten tuotteemme sopii myös kemikaaliherkille/allergisille, koska emme käytä haitallisia väriaineita/raakanauhamateriaaleja joita ulkomaisissa hihnoissa usein on.

Korkealaatuiset puiset voimistelurenkaamme on valmistettu käsityönä kestävästä koivuvanerista. Käyttämämme vaneri on aina kotimaista.

Voimistelurenkaita on saatavilla aikuisten tai lasten koossa. Aikuisten koko vastaa olympiastandardin mukaisia mittoja, eli ulkohalkaisija on 236 mm ja paksuus 28 mm. Aikuisten koko sopii kaiken kokoisille käyttäjille. Lasten koon ainoa ero on pienempi sisähalkaisija, 150 mm, joka estää pienenkin lapsen pään asettamisen renkaan läpi. Aikuisten koko toimii myös pienille lapsille hyvin valvottuna. Aikuisten koon sisähalkaisija on 180 mm.

Voimistelurenkaiden mukana tulevat hihnat on varustettu pikalukoilla helppoa asennusta ja korkeudensäätöä varten. Hihnojen vakiopituudet ovat 500 cm (säätöväli 0-250 cm) ja 800 cm (säätöväli 0-400 cm). Nämä sopivat lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Hihnoissa on kaksi värivaihtoehtoa, musta ja valkoinen. Hihnoissa on kätevä tarranauha kiinteänä.

Voimistelurenkailla on 2 vuoden takuu.

Lataa käyttöohje:
https://www.voimistelurenkaat.fi/ohjeet/voimistelurenkaat_ohje.pdf

Asennus

Voimistelurenkaiden asentaminen on helppoa. Suosittelemme asentamista kattoon vain meidän nivelletyillä kattokannakkeilla palomiehenhakasilla (kestävät satoja kiloja per kannake). Emme suosittele turvallisuussyistä mitään muuta kattokannaketta. Kattokannakkeemme on helppo asentaa mihin tahansa kattomateriaaliin asianmukaisilla ruuveilla ja tarvittaessa propuilla.

Puukatto: kiinnitys katon kantaviin osiin kattomateriaalin ja -rakenteen mukaan valituilla ruuveilla.

Betonikatto: kiinnitys kattomateriaalin ja -rakenteen mukaan valituilla propuilla (esim. alligaattori) ja ruuveilla.

Toinen suosittu asennustapa on ovenkarmien väliin asennettava leuanvetotanko. Leuanvetotankoa on saatavilla puisena.

Miksi valitsisit meidän voimistelurenkaat?


Voimistelurenkaat on valmistettu kotimaisesta koivuviilusta ja työstetty käsityönä omalla tehtaallamme Lempäälässä.

Hihnat kudotaan, värjätään ja katkotaan Suomessa. Oma ompelijamme ompelee hihnat Lempäälän tehtaallamme. Hihnoillamme on Turvallinen tekstiili -merkintä eli ne eivät sisällä haitallisia ainesosia ja niitä on turvallista käyttää myös perheen pienempien lasten kanssa.

Toimitus on meillä todella nopea. Me ei tykätä odotella paketteja joten lähetämme myös Sinun pakettisi heti tai viimeistään seuraavana arkipäivänä, kun tilaat arki-iltana/viikonloppuna.

Hinta on vähän korkeampi kuin joillain ulkomaantuonti kilpailijoilla. Me olemme kuitenkin yli 10 vuoden ajan pitäneet kiinni pääperiaatteistamme eli kaikki mahdollinen tehdään Suomessa ja hyvistä/turvallisista materiaaleista. Se nostaa hieman hintaa, mutta mikäli arvostat näitä asioita voimistelurenkaissasi et varmasti tule pettymään.

Tässä muutama yritys, jotka käyttävät tuotteitamme työntekijöidensä hyvinvoinnin edistämiseen:

30 päivän palautusoikeus

Turvallista kaupankäyntiä.

Suomessa valmistettu

Kotimaista laatua.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme lähetetään vain 1-3 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote