Puiset voimistelurenkaat

Tarjous 16.9.2021 asti! Nyt myös koronta ja kulutonta maksuaikaa 31.12.2021 asti laskulla. Puiset voimistelurenkaat nyt 49,90€ (ovh 59,90€)!

Tiesitkö, että jopa voimistelurenkaidemme hihnat ovat täyttäneet jo vuosia Öko-Tex Standardi 100 vaatimukset eli ne ovat tutkitusti haitta-aineettomat. Meille on aina ollut tärkeää, että tuotteemme on turvallinen käyttää koko perheelle. Valmistamme hihnamme Suomessa värjäystä ja ompelua myöten. Myös voimistelurenkaat valmistetaan UPM:n kotimaisesta koivuvanerista.

Voimistelurenkaat eivät ole kuin mikä tahansa kuntoiluväline. Voimistelurenkaat eivät pölyty nurkassa käyttämättöminä, vaan saavat kaikkiin käyttäjiin liikettä, sekä hymyn huulille! Voimistelurenkailla voit tehdä oman tasoisesi kotitreenin olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Vaikeustason määrität itse säätämällä hihnojen pituutta ja vartalon kulmaa sekunneissa. Voimistelurenkaidemme jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Näin toimimalla lopputuote ei ole halvin mahdollinen, vaan kestävä, turvallinen ja ekologinen. Turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme laatu ja vastuullisuus edellä varmistua, että sinä ja läheisesi voitte keskittyä nauttimaan treeneistä ja temppuilusta täysin rinnoin!

Halusimme tehdä myös treenien aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi ja tarjoammekin nyt aikuisille suunnitellun monipuolisen voimistelurenkailla tehtävän kotitreeniohjelman sekä lapsille hauskan temppukoulun kaupanpäälle kaikkiin tilauksiin!

Huom! Tuotetta ei saa asentaa saparokoukkujen tai muiden kiinteälenkkisten kannakkeiden kanssa. Tällainen kannake hiertää hihnan poikki nopeasti, eikä tuotteella ole takuuta näin asennettuna.

Tilaus lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  • 49.90 €
  • Hinta sisältää alv 24%.

Tuotevalinnat

Valitse voimistelurenkaiden pinta:

Valitse voimistelurenkaiden koko:

Valitse voimistelurenkaiden hihnat (pari):

Valitse hihnojen pituus:

Kiinnitystarvikkeet:
Huom! Emme suosittele saparokoukkuja kenellekään. Niitä on katkennut käytössä ja ovat vaarallisia. Kiinnitystarvikkeemme on suunniteltu juuri tähän käyttöön.


cm
Huom! 101-130cm veloitetaan kassalla lisämaksu +9,90 € (Yli 100cm tangot vahvistetaan metallilla sisältä).

cm
Huom! 101-130cm veloitetaan kassalla lisämaksu +9,90 € (Yli 100cm tangot vahvistetaan metallilla sisältä).


Suomen suosituimmat voimistelurenkaat saat meiltä. Voimistelurenkaissamme on kätevät tarranauhat joiden avulla voit keriä ylimääräisen hihnan pois tieltä.

Vain meidän voimistelurenkaissa hihnatkin on valmistettu Suomessa joten tuotteemme sopii myös kemikaaliherkille/allergisille, koska emme käytä haitallisia väriaineita/raakanauhamateriaaleja joita ulkomaisissa hihnoissa usein on.

Korkealaatuiset puiset voimistelurenkaamme on valmistettu käsityönä kestävästä koivuvanerista. Käyttämämme vaneri on aina kotimaista.

Voimistelurenkaita on saatavilla aikuisten tai lasten koossa. Aikuisten koko vastaa olympiastandardin mukaisia mittoja, eli ulkohalkaisija on 236 mm ja paksuus 28 mm. Aikuisten koko sopii kaiken kokoisille käyttäjille. Lasten koon ainoa ero on pienempi sisähalkaisija, 150 mm, joka estää pienenkin lapsen pään asettamisen renkaan läpi. Aikuisten koko toimii myös pienille lapsille hyvin valvottuna. Aikuisten koon sisähalkaisija on 180 mm.

Voimistelurenkaiden mukana tulevat hihnat on varustettu pikalukoilla helppoa asennusta ja korkeudensäätöä varten. Hihnojen vakiopituudet ovat 500 cm (säätöväli 0-250 cm) ja 800 cm (säätöväli 0-400 cm). Nämä sopivat lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Hihnoissa on kaksi värivaihtoehtoa, musta ja valkoinen. Hihnoissa on kätevä tarranauha kiinteänä.

Voimistelurenkailla on 2 vuoden takuu.

Lataa käyttöohje:
https://www.voimistelurenkaat.fi/ohjeet/voimistelurenkaat_ohje.pdf

Asennus

Voimistelurenkaiden asentaminen on helppoa. Suosittelemme asentamista kattoon vain meidän nivelletyillä kattokannakkeilla palomiehenhakasilla (kestävät satoja kiloja per kannake). Emme suosittele turvallisuussyistä mitään muuta kattokannaketta. Kattokannakkeemme on helppo asentaa mihin tahansa kattomateriaaliin asianmukaisilla ruuveilla ja tarvittaessa propuilla.

Puukatto: kiinnitys katon kantaviin osiin kattomateriaalin ja -rakenteen mukaan valituilla ruuveilla.

Betonikatto: kiinnitys kattomateriaalin ja -rakenteen mukaan valituilla propuilla (esim. alligaattori) ja ruuveilla.

Toinen suosittu asennustapa on ovenkarmien väliin asennettava leuanvetotanko. Leuanvetotankoa on saatavilla puisena.

Tässä muutama yritys, jotka käyttävät tuotteitamme työntekijöidensä hyvinvoinnin edistämiseen:

30 päivän palautusoikeus

Turvallista kaupankäyntiä.

Suomessa valmistettu

Kotimaista laatua.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme lähetetään vain 1-3 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote