Tarjoukset vielä 16.07. 23:59 asti!
Jopa 40% alennusta osasta tuotteistamme
Maksuaikaa 30.8.2024 asti ilman kuluja

Toimitusehdot


TUOTTEEN MYYJÄ

Verkkokaupan myynnistä ja markkinoinnista vastaa Suomen Voimistelutuote. Y-tunnus 2492533-1 (Alv. rek). Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 050 4681 792 tai sähköpostitse myynti@voimistelurenkaat.fi.

MAKSAMINEN

Tilata voi laskulla (14 pv:n maksuaika), postiennakolla tai Paytrail -maksupalvelulla. Lasku toimitetaan asiakkaalle tuotteiden kanssa samassa paketissa.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.

https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

TOIMITUS

Toimitusaikamme on lähes kaikissa tilauksissa vain 1-2 arkipäivää. Huomaathan kuitenkin aina tarkistaa mahdolliset tuotekohtaiset poikkeavat toimitusajat tuotteen omalta sivulta. Jos tilauksessa on tuotteita, joille on ilmoitettu pidempi toimitusaika, kestää tällaisten tilausten toimitus luonnollisesti hieman pidempään. Puolapuut toimitetaan Postin kotipakettina eli kotiovelle asti, ja muut tilaukset lähipostiisi, joka määräytyy automaattisesti tilauksessa ilmoitetun toimitusosoitteen mukaisesti. Puolapuiden toimituksen ajankohdan Posti sopii suoraan asiakkaan kanssa. Postin seurantakoodi lähetetään asiakkaan sähköpostiin, kun tuote siirtyy tilausjonosta pakattavaksi. Huom! Emme voi vaikuttaa toimitusaikaan, jos toimituksen pitkittyminen johtuu kolmannen osapuolen virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista.

ASIAKASPALAUTUKSET JA VAIHDOT

Uskomme, että tulet olemaan tyytyväinen ostoksiisi. Aina voi toki tulla tilanne, jolloin tuotteen palauttaminen on välttämätöntä. Olemmekin tehneet palautusprosessista niin yksinkertaisen kuin mahdollista. Sinulla on 30 päivän palautusoikeus siitä hetkestä kun olet tuotteen vastaanottanut. Voit joko vaihtaa tuotteen uuteen tai saada rahapalautuksen. Puolapuiden palautuksesta/vaihdosta veloitamme 49,90 € palautus- ja käsittelymaksun. Muiden tuotteiden palautuksesta/vaihdosta veloitamme 19,90 € palautus- ja käsittelymaksun. Palauttaessanne tuotteen, mainitkaa Postin henkilökunnalle palautustunnus 637137. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä, kasaamattomana ja asianmukaisesti pakattuna. Puolapuupalautukset hyväksymme ainoastaan alkuperäisessä paketissa.

HUOM! Tuotteilla, joihin on asiakkaan pyynnöstä tehty muokkauksia tai asiakkaan mitoilla (kuten puinen leuanvetotanko tai lyhennetyt puolapuut), ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Asiakaspalautuksesta tulee ilmoittaa meille sähköpostitse myynti@voimistelurenkaat.fi ja ilmoittaa tilausnumero. Ilmoita myös tilinumerosi jos olet jo maksanut tilauksen. Paketin noutamatta jättäminen postista tai lähettäminen paluupostissa ilman erillistä ilmoitusta ole sama asia kuin kaupan peruminen. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta perimme erillisen 19,90 €:n maksun joka vastaa lähetys-, käsittely- ja palautuskulujen todellista kulua.

HUOM! Ilmajoogakankaan palautus ainoastaan avaamattomassa alkuperäispakkauksessa! Jos aiot palauttaa kankaan, älä avaa pakettia!

REKLAMAATIOT

Jos käy niin harmillisesti, että tilaamasi tuote on väärä tai viallinen, otathan aina ensimmäisenä yhteyttä asiakaspalveluumme, josta saat tarkemmat ohjeet. Huom! Tarkista tuotteessa/sen osissa olevat virheet ennen tuotteen kasausta. Hyvitämme/vaihdamme tuotteessa olevat kolhut/muut virheet vain kasaamattomasta tuotteesta. Jos paketti on kolhiintunut kuljetuksessa, toimithan tässäkin kohtaa samalla tavalla. Ota vaurioituneesta paketista kuva ennen paketin avaamista ja hävittämistä.

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään. Elektronisesti talletetut tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

MUUTA

Mikäli Voimistelurenkaat.fi -sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Voimistelurenkaat.fi ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättää haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

30 päivän palautusoikeus

Palautusmaksu alkaen 19,90€

Suomessa valmistettu

Kotimaista laatua.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme lähetetään vain 1-3 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote