Trapetsi

Black Friday -tarjous! Tarjous voimassa 26.11.2021 klo 23:59 asti. Tarjoushinta vain 29,90€ (ovh 39,90€). Valitsemalla maksutavaksi laskun saat korotonta ja kulutonta maksuaikaa 31.1.2022 asti.

Trapetsilla harjoittelet todella tehokkaasti. Trapetsilla saat lisätehoa esimerkiksi leuanvetotreeniin, sillä se liikkuu, toisin kuin kiinteä leuanvetotanko. Trapetsilla voit tehdä myös hauskoja kieppejä tai keinua. Olemme huomanneet, että erityisesti lapset rakastavat trapetsilla temppuilua.

Lähetetään 1-5 arkipäivässä.

  • 29.90 €
  • Hinta sisältää alv 24%.

Tuotevalinnat

Valitse käsittely:

Valitse hihnat:

Kiinnitystarvikkeet:


Korkealaatuiset trapetsimme on valmistettu käsityönä Suomessa. Trapetsin mukana tulevat polyesterihihnat on myös valmistettu myös alusta loppuun Suomessa. Hihnoille on myönnetty Ökö-tex-standardi 100 –sertifikaatti, joka takaa, ettei tuotteessa ole haitallisia kemikaaleja.

Trapetsia on saatavilla koivunvärisenä.

Trapetsin mukana tulevat hihnat on varustettu pikalukoilla helppoa asennusta ja korkeudensäätöä varten. Hihnojen vakiopituudet ovat 500 cm (säätöväli 0-250 cm) ja 800 cm (säätöväli 0-400 cm). Nämä sopivat lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Tarvittaessa ompelijamme tekee myös erikoisratkaisuja tai vieläkin pidempiä hihnoja yli 4 metriä korkeille kattokiinnityksille. Hihnojen värivaihtoehdot ovat valkoinen ja musta.

Mitat

Tangon pituus: 70 cm (paksuus 34 mm)

Asennus

Trapetsin asentaminen on helppoa. Suosittelemme asentamista kattoon vain meidän nivelletyillä kattokannakkeilla palomiehenhakasilla (kestävät satoja kiloja per kannake). Emme suosittele turvallisuussyistä mitään muuta kattokannaketta. Kattokannakkeemme on helppo asentaa mihin tahansa kattomateriaaliin asianmukaisilla ruuveilla ja tarvittaessa propuilla. Huom! Nämä samat kattokannakkeet sopivat sekä renkaiden että trapetsin kiinnitykseen.

Puukatto: kiinnitys katon kantaviin osiin kattomateriaalin ja -rakenteen mukaan valituilla ruuveilla.

Betonikatto: kiinnitys kattomateriaalin ja -rakenteen mukaan valituilla propuilla (esim. alligaattori) ja ruuveilla.

Toinen suosittu asennustapa on ovenkarmien väliin asennettava leuanvetotanko. Leuanvetotankoa on saatavilla puisena.

Tässä muutama yritys, jotka käyttävät tuotteitamme työntekijöidensä hyvinvoinnin edistämiseen:

30 päivän palautusoikeus

Turvallista kaupankäyntiä.

Suomessa valmistettu

Kotimaista laatua.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme lähetetään vain 1-3 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote