Puinen leuanvetotanko

Tarjous 16.9. asti! Puinen leuanvetotanko nyt 49,90€ (ovh 59,90€)! Nyt myös koronta ja kulutonta maksuaikaa 31.12.2021 asti laskulla.

Kotimainen leuanvetotanko, joka ei riko karmeja!

Aina on hyvä saa vetää leukoja kotimaisella leuanvetotangolla! Puinen maalattu leuanvetotanko tarjoaa ainutlaatuisen treenituntuman ovaalin muotoisen puisen tangon ansiosta! Tankomme sopii enintään 130cm leveisiin oviaukkoihin tai käytäville. Käyttäjän painoraja 120kg. Ei riko karmeja!

Tilaus lähetetään 1-2 arkipäivässä.

Ilmoitathan oviaukon leveyden tilauslomakkeen kentässä. Oviaukon mitta olisi hyvä ilmoittaa 1mm tarkkuudella kohdasta, johon kannakkeet asennetaan. Laskemme puolestasi tangon ja kannakkeiden mitoituksen aukkomittaan sopivaksi.


  • 49.90 €
  • Hinta sisältää alv 24%.

Tuotevalinnat

Valitse väri:

Kannakkeiden määrä:

Kannakkeen leveys:

Oviaukon leveys (yli 100cm tankojen toimitusaika n.5-7 arkipäivää):
cm
Huom! 101-130cm veloitetaan kassalla lisämaksu +9,90 € (Yli 100cm tangot vahvistetaan metallilla sisältä).


Kaunis ja tietysti kotimainen puinen leuanvetotanko tarjoaa ainutlaatuisen treenituntuman ovaalin muotoisen puisen tangon ansiosta! Kylmään ja liukkaaseen metallitankoon verrattuna otteen pitävyys ja tuntuma ovat aivan eri luokkaa.

Leuanvetotanko on valmistettu Lempäälässä kotimaisesta koivusta. Leuanvetotanko on todella helposti irroitettavissa ja paikallaan ollessaankin sulautuu kauniisti ovenkarmeihin valkoisen värinsä sekä kannakkeiden mitoituksen ansiosta. Kiinnitysmekanismi ei rasita ovenkarmeja kuten karmien väliin kiristettävät tangot ja tuotteemme pysyy lisäksi napakasti paikoillaan kantaen 120kg kuorman.

Vinkki: Voit myös kiinnittää voimistelurenkaat leuanvetotankoon

Puinen leuanvetotanko:
Suomen Voimistelutuotteen puinen leuanvetotanko on oma innovaatiomme ja markkinoiden ensimmäinen laatuaan. Puinen leuanvetotanko on erinomainen valinta kodin treenivälineeksi. Leuanvetanko ei vie käytännössä ollenkaan tilaa, eikä sen asentaminen haittaa oven toimintaa. Leuanvetotangon asentaminen on lisäksi erittäin helppoa ja nopeaa. (Katso video sivultamme) Puinen leuanvetotankomme on valmistettu kokonaan Suomessa ja suomalaisesta vastuullisesti tuotetusta

Miksi valita Suomen Voimistelutuotteen leuanvetotanko?
Erityisen käytännöllisen ja toimintavarman tuotteestamme tekee se, ettei tukevasti kiinnittyvä puinen leuanvetotanko rasita ovenkarmia kuten moni perinteinen leuanvetotanko. Tanko on myös ilman työkaluja nostettavissa pois kannakkeistaan, jos sen hauaa käytön jälkeen siirtää sivuun, vaikka kauniisti karmeihin sulautuvan sisustuksellisen leuanvetotankomme säilyttäminen paikoillaan on harvoin ongelma. Leuanvetotankomme monipuolisuutta lisää poikkeuksellinen mahdollisuus hankkia sille useammat kannakkeet, joiden avulla leuanvetotanko voidaan siirtää lapsille turvalliselle matalammalle korkeudelle. Leuanvetotangon laskeminen alemmas monipuolistaa myös treenejä huomattavasti mahdollistaen punnerrukset eri kulmissa tankoon nojaten, nojadipit, takareisikoukistuksen roikkuen, erilaiset soudut sekä venytykset. Tankomme ovaali muotoilu tekee treenituntumasta erinomaisen eikä tanko pyöri käsissä tai ote luista, kuten pyöreän leuanvetotangon kanssa.

Puisen leuanvetotangon asennus:
Puinen leuanvetotanko valmistetaan aina asiakkaan ovenkarmin mukaan, joten se ei vaadi asentaessa enää mitoittamista. Asentaminen onkin todella vaivatonta. Kannakkeet asennetaan ovenkarmiin kahdella itseporautuvalla ruuvilla, joiden asentaminen kannattaa suorittaa porakoneella. (Mukana tulevat ruuvit ovat tx25 kannalla varustettuja.) Kannakkeiden asennustapa on todella tukeva eikä se rasita tai riko ovenkarmeja, kuten karmien väliin puristuvat leuanvetotangot. Kannakkeiden asentamisen jälkeen valmiiksi mitoitettu tanko lasketaan kannakkeiden uriin ja tanko on valmis käytettäväksi. Katso asennusvideo:Puisella leuanvetotangolla treenaaminen:
Leuanveto on yksi monipuolisimmista ja tehokkaimmista ylävartalon lihaksia harjoittavista liikkeistä. Leuanveto kohdistyy erityisen tehokkaasti yläselän ja käsivarsien lihaksiin. Suomen Voimistelutuotteen puinen leuanvetotanko tarjoaa erinomaiset puitteet leuanvedon treenaamiseen loistavan otetuntuman ja tukevan asennuksen ansiosta.

Leuanvetotankomme on huomattavasti tyypillistä leuanvetotankoa monipuolisempi, kun sen laskee erikseen ostettavalla lisäkannakeparilla matalammalle korkeudelle mahdollistaen useampien lihaskuntoharjoitteiden tekemisen. Matalammalle asennetulla leuanvetotangolla voi tehdä punnerruksia eri oteleveyksillä harjoittaen rinta- ja ojentajalihaksia sekä nojadippejä ojentajille. Matalampi asennuskorkeus mahdollista myös tangon alapuolelta suoritettavat vaakasoudut eri kulmissa, jotka harjoittavat kokonaisvaltaisesti selän ja käsivarsien lihaksia. Alemmas kiinnitetty leuanvetotanko mahdollistaa jopa jalkojen lihaksiston harjoittamisen tekemällä takareisikoukistusta riippuen ja bulgarialaista kyykkyä kokonaisvaltaiseen jalkalihasten harjoitteluun. Tiedot:

Leuanvetotanko tehdään mittatilaustyönä oviaukkosi mittojen mukaan (60-130cm)
Kumpikin kannake kiinnitetään kahdella ruuvilla
Leuanvetotangon paksuus 2,8 x 4,0 cm (leveys 60-130cm ovenkarmisi mittojen mukaan)
Kannakkeen leveys 5,8cm ja korkeus 11,0cm
Kantavuus 120kg

Tässä muutama yritys, jotka käyttävät tuotteitamme työntekijöidensä hyvinvoinnin edistämiseen:

30 päivän palautusoikeus

Turvallista kaupankäyntiä.

Suomessa valmistettu

Kotimaista laatua.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme lähetetään vain 1-3 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote