Tarjoukset vielä 13.4. 23:59 asti!
Jopa 40% alennusta osasta tuotteistamme
Maksuaikaa 30.4.2024 asti ilman kuluja

×

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suurempana.

Kotimaiset puolapuut (puuvalmis)

Toimitusaika: Tilauksesi lähetetään 1-3 arkipäivässä.
Toimitustapa: Postin kotiinkuljetus. Saat joko soiton tai tekstiviestin muutamalla jakeluajankohtaehdotuksella.
Mihin puolapuut voi asentaa? Puolapuut voi asentaa mukana tulevilla asennustarvikkeilla betoni-, tiili-, kivi- ja puurunkoiseen seinään. Mikäli asennus tulee pelkästään kipsilevyn varaan tarvitset rautakaupasta asennusliimaa ja kipsilevyankkurit.
Mitä pakkaus sisältää ja mitkä on puolapuiden mitat? Kaksi puolapuiden runkopalaa, taustapalat (helppo asennus), 10 puolaa, kasausruuvit, seinäruuvit (5x90mm) sekä proput. Puolapuiden leveydeksi voit valita 60, 70 tai 80cm. 70cm on suosituin leveys.
Miksi meidän puolapuut? Puolapuumme on valmistettu jykevästä koivuviilusta, joka kestää kymmeniä vuosia käyttöä. Olemme kehittäneet nykyisen puolapuumallin yhdessä asiakkaidemme kanssa palvelemaan kaikkia käyttötarpeita aina pienten lasten leikeistä aikuisten koviin kotitreeneihin. Puolapuut valmistamme itse alusta loppuun Suomessa käyttäen vain kotimaisia materiaaleja. Näin varmistamme, että puolapuut ovat turvalliset, ekologiset ja pitkäikäiset.
    179.94 €
    Hyödynnä huikea 40% alennus 13.4.

    Norm. 299,90 €

Tuotevalinnat

Puolapuiden leveys:

Valitse puolapuiden korkeus:

Puolien pintakäsittely:

Leuanveto/dippi lisäosa puolapuihin?Puolapuut on valmistettu kotimaisesta koivuviilusta/massiivikoivusta ja työstetty omalla tehtaallamme Lempäälässä.

Asennus onnistuu mukana tulevilla asennustarvikkeilla betoni-, tiili- ja kiviseinään sekä puulla koolattuun levyseinään. Kasaamiseen tarvitset porakoneen.

Toimitus on meillä todella nopea. Lähetämme paketit jopa seuraavana arkipäivänä tai viimeistään 1-3 päivän kuluessa. Puolapuut tuodaan Postin toimesta kotiovelle asti.

Hinta on vähän korkeampi kuin joillain kilpailijoilla. Me olemme kuitenkin yli 10 vuoden ajan pitäneet kiinni pääperiaatteistamme eli kaikki mahdollinen tehdään Suomessa ja hyvistä/turvallisista materiaaleista. Se nostaa hieman hintaa, mutta mikäli arvostat näitä asioita puolapuissasi et varmasti tule pettymään.

Kestävyys on tällä rakenteella aivan omaa luokkaansa. Nämä puolapuut kestävät helposti jopa 150kg treenaajan painon. Kouluissa puolapuitamme on käytetty jo yli 10 vuoden ajan ilman ongelmia mikä kertoo paljon myös kovan käyttötarpeen kestosta ilman ongelmia.


Lataa käyttöohje:
https://www.voimistelurenkaat.fi/ohjeet/puolapuut_ohje.pdf

Arvostelut

0.00 / 5 tähteä
Keskiarvo 0 vahvistetun tilaajan arvosteluista.


30 päivän palautusoikeus

Palautusmaksu alkaen 19,90€

Suomessa valmistettu

Kotimaista laatua.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme lähetetään vain 1-3 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote