Kotimaiset metalliset puolapuut

Puolapuut eivät ole kuin mikä tahansa kuntoiluväline. Puolapuut eivät pölyty nurkassa käyttämättöminä, vaan saavat kaikkiin käyttäjiin liikettä, sekä hymyn huulille! Puolapuilla voit tehdä oman tasoisesi kotitreenin olit sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Vaikeustason määrität itse säätämällä esimerkiksi vartalon kulmaa. Puolapuidemme jokainen valmistusvaihe tehdään Suomessa. Näin toimimalla lopputuote ei ole halvin mahdollinen, vaan kestävä, turvallinen ja ekologinen. Turvallisuus on meille erityisen tärkeää, ja haluamme laatu ja vastuullisuus edellä varmistua, että sinä ja läheisesi voitte keskittyä nauttimaan treeneistä ja temppuilusta huolettomasti.

Halusimme tehdä myös treenien aloittamisen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi ja tarjoammekin nyt aikuisille suunnitellun monipuolisen voimistelurenkailla ja puolapuilla tehtävän kotitreeniohjelman kaupanpäälle kaikkiin tilauksiin!

Lähetetään 1-5 arkipäivässä.

  • 329.90 €
  • Hinta sisältää alv 24%.

Tuotevalinnat

Valitse väri:


Kotimaiset puolapuut on valmistettu 100 % Suomessa. Puolapuut toimitetaan aina Postin kotiinkuljetuksella (aikataulu sovittavissa kuljettajan kanssa) ja se sisältyy hintaan. Erittäin kestävä metallirunko hitsatuilla liitoksilla. Tämä puolapuumalli sopii myös ulos. Runko on sinkitty ja jauhemaalattu päälle. Näin saavutetaan markkinoiden paras säänkesto.

Puolapuiden korkeus on 230cm ja leveys 70cm. Tuotepaketin mukana tulee asennustarvikkeet kivi/betoni-, kipsi ja puurunkoisille seinille. Maksimi käyttäjän paino 150kg.Tässä muutama yritys, jotka käyttävät tuotteitamme työntekijöidensä hyvinvoinnin edistämiseen:

30 päivän palautusoikeus

Turvallista kaupankäyntiä.

Suomessa valmistettu

Kotimaista laatua.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme toimitetaan vain 1-2 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote