Puolapuut + lisäosa

Puolapuut+lisäosa -paketti tarjouksessa -60 € (ovh 349,90€). Valitsemalla maksutavaksi laskun saat korotonta ja kulutonta maksuaikaa 31.12.2021 asti.

Suomen Voimistelutuotteen puolapuista teet entistäkin monipuolisemman treenivälineen lisäosalla! Tällä monipuolisella laitteella harjoittelet esimerkiksi dippipunnerruksia, etunojapunnerruksia, nojadippejä, leuanvetoa eri otevariaatioilla sekä monipuolisesti selkälihaksia kuormittavia soutuja. Lisäosan helppo ja nopea korkeuden säätö tekee siitä sopivan treenivälineen kaiken kokoisille. Korkeussäädön avulla sen voi asettaa halutulle korkeudelle myös ehkäisemään perheen pienimpien kiipeämistä puolapuissa ylös asti.

Tilaus lähetetään 2-5 arkipäivässä. Tuotteet toimitetaan kahdessa paketissa ja saattavat tulla eri toimituksissa.

  • 289.90 €
  • Hinta sisältää alv 24%.

Tuotevalinnat

Puolapuiden leveys:

Väri:

Valitse puolapuiden muoto:

Valitse puolapuiden korkeus:


Lisäosa

Lisäosan kanssa saat kotitreeneistä entistäkin enemmän irti ja sillä voit harjoitella niin puolapuihin kiinnitettynä kuin lattiallakin monipuolisia koko kehoa vahvistavia harjoitteita. Lisäosan sivut ovat koivuvaneria ja puolat massiivikoivua. Ulompi puola on irrotettava ja mahdollistaa leukojen vetämisen myös hyvin leveällä, 1m levyisellä, otteella. Puola on ovaalin mallinen. Erittäin tukeva rakenne (kotimainen koivuvaneri + massiivikoivuiset puolat) kantaa isonkin aikuisen kotitreenit myös lisäpainoilla.

Puolapuut

Nyt voit hankkia kotiisi näyttävän ja käytännöllisen kuntoiluvälineen, joka toimii samalla myös upeana sisustuselementtinä ja lasten liikunnallisena aktivoijana myös sadepäivinä. Puolapuilla voit helposti venytellä ja tehdä erilaisia tehokkaita lihaskuntoharjoituksia kehonpainoa vastuksena hyödyntäen. Tutustu kattavaan liikevalikoimaan osoitteessa: https://www.voimistelurenkaat.fi/liikepankki/index Puolapuita ovat saatavilla puunvärisenä, valkoisena ja mustana. Puolapuut kestävät kaikenkokoiset käyttäjät, sillä painoraja on 120kg.

Asennus

Asentaminen on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Jalkalistaloveuksen ansiosta voit kiinnittää puolapuut suoraan seinustalle ilman jalkalistan pätkimistä tai puolapuiden kiinnitystä irti seinästä. Kätevät taustalevyt mahdollistavat helpon ja nopean asennuksen paikasta ja seinämateriaalista riippumatta. Taustalevyjen avulla puolapuut voi ruuvata seinään puolapuiden koko leveydeltä, jolloin esimerkiksi normaaliin 600mm koolausväliin kiinnitys onnistuu helposti 70cm leveillä puolapuillamme.

Mitat ja materiaalit

Puolapuiden sivut on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista ja puolat ovat kotimaista massiivikoivua. Puolapuiden mitat ovat 230cm x 70cm x 11cm. Lisäosa ulkonee seinästä 63 cm. Puolapuun puolat ovat mitoiltaan 2,8cm x 4,0cm, jolloin ne sopivat hyvin kaikenkokoisten käyttäjien käteen ja takaavat hyvän otepidon treenatessa.

Tässä muutama yritys, jotka käyttävät tuotteitamme työntekijöidensä hyvinvoinnin edistämiseen:

30 päivän palautusoikeus

Turvallista kaupankäyntiä.

Suomessa valmistettu

Kotimaista laatua.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme lähetetään vain 1-3 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote