Tarjoukset vielä 13.4. 23:59 asti!
Jopa 40% alennusta osasta tuotteistamme
Maksuaikaa 30.4.2024 asti ilman kuluja

Vastuskuminauha


Suomen Voimistelutuotteen laadukkaat vastuskuminauhat sopivat monenlaiseen harjoitteluun.

Vihreä (Todella kevyt) vastuskuminauha sopii parhaiten lämmittelyyn ja kehonhuoltoon. Voit käyttää sitä myös lisävastuksena voimanostoliikkeissä ja lihaskuntoharjoittelussa. Vastuskuminauhan pituus 200cm.

Punainen (Extra kevyt) vastuskuminauha on tarkoitettu vastukseksi lihaskuntoharjoitteluun kuten leuanvetoon (noin 5-10kg avustus riippuen käyttäjän pituudesta). Vastuskuminauhan pituus 200cm.

Musta (Kevyt) vastuskuminauha on tarkoitettu vastukseksi lihaskuntoharjoitteluun kuten leuanvetoon (noin 8-16kg avustus riippuen käyttäjän pituudesta). Vastuskuminauhan pituus 200cm.

Violetti (Keskiraskas) vastuskuminauha soveltuu kehonpainoharjoitteluun ja lihaskunnon kehittämiseen sekä tarjoaa lisävastusta voimanostoliikkeissä. Se avustaa 175 cm pitkää henkilöä leuanvedossa ala-asennossa noin 20 kg ja yläasennossa 10 kg. Vastuskuminauhan pituus 200cm.

Vihreä (Raskas) vastuskuminauha soveltuu hyvin kehonpainoharjoitteluun ja lihaskunnon kehittämiseen, sekä tarjoaa lisävastusta voimanostoliikkeissä. Se avustaa 175 cm pitkää henkilöä leuanvedossa ala-asennossa noin 30 kg ja yläasennossa 17 kg. Vastuskuminauhan pituus 200cm.

Sininen (Extra raskas) vastuskuminauha on ihanteellinen kehonpainoharjoitteluun ja lihaskunnon kehittämiseen, tarjoten myös lisävastusta voimanostoliikkeissä. Se avustaa 175 cm pitkää henkilöä leuanvedossa ala-asennossa noin 45 kg ja yläasennossa 25 kg. Vastuskuminauhan pituus 200cm.

Vastuskuminauhojen vahvuudet:
Vihreä (Todella kevyt) Vastuskuminauhan kevennys 1-12 kg
Punainen (Extra kevyt) Vastuskuminauhan kevennys 2-24 kg
Musta (Kevyt) Vastuskuminauhan kevennys 3-39 kg
Violetti (Keskiraskas) Vastuskuminauhan kevennys 5-60 kg
Vihreä (Raskas) Vastuskuminauhan kevennys 7-84 kg
Sininen (Extra raskas) Vastuskuminauhan kevennys 10-120 kg

Kaikkia vastuskuminauhoja saatavilla heti varastosta.

Hyödynnä huikea 40% alennus vielä tänään
Valitse vastuskuminauha:

 
30 päivän palautusoikeus

Palautusmaksu alkaen 19,90€

Suomessa valmistettu

Kotimaista laatua.

Nopea toimitus

Lähes kaikki tuotteemme lähetetään vain 1-3 arkipäivässä.

Suomen Voimistelutuote